tirsdag 5. august 2008

Kanoturen


Det er bare herlig, sige innover et forblåst vann med myr og granskog på alle kanter, ikke vite helt hvor man ender, to spente unger, en far i sitt rette element og mor som ror. For vi hadde en robåt og en kano, badetøy og mat. Her får man villmarksfølelsen inn på kroppen, man kunne klippet ut et bilde og plassert inn i villmarksuset til Lars Monsen, det er ikke store forskjellen utenom at han legger ut på lenger turer enn vi gjør. Vi klarer oss med noen timer, han må ha et helt år, men det er nok til å få smaken, den gode villmarkssmaken.
Det er ikke lenge vi padler før vi får lyst til å ta oss en pause, og vi finner et vakkert sted på en øy. Vi koser oss med frukt, gulerøtter og kjeks, utforsker øya før vi vender nesa hjemover igjen. Da kommer vi over et eldre par som har dratt 17 abbor i dag, flotte abbor. Nå skal vi finne mark og tilbake for å fiske vi også.
Rundt oss ligger de skogkledde åsene, det blåser en lett bris og vi padler videre inn i villmarken. Det hele avsluttes med bading. En flott dag og flott tur.

Ingen kommentarer: