lørdag 19. juni 2010

Maja og Tjappas

Det er stor sorg i huset, Tjappas som har leid et lite vannholdig rom hos oss de siste par ukene, lå død her om dagen.
"Mamma, det har skjedd noe fryktelig trist. " Min datter kommer løpende inn på kjøkkenet med tårer i øynene. Jeg ser ut som et spørsmålstegn og spør hva det er som er så veldig trist. Jo Tjappas er død. Den hadde gjort alt den kunne for å overleve, men det er ikke lett å være rompetroll og attpå til bli kjæledyret til en ni åring.
Jeg trøstet henne og sa at sånn er livet, noen fødes og noen dør, selv blant rompetrollene. Da strålte hun opp og fortalte at kona til Tjappas lever fremdeles, hun heter Maja og er veldig tjapp hun også.
Maja ble altså enke og måtte ha flere mannlige kavalerer. Nå har vi minst ti leieboere til. De har nettopp dratt på hyttetur i en tom Lerums saftflaske med vann i.
I bilen utover til hytta ble de nøye studert og satt navn på, så nå har vi både Maja, Thomas, Tjukken og Kristoffer pluss noen til med oss.
At Maja er populær det kan jeg gått skjønne med så mange kjekke rompetroll menn. Og sorgen over Tjappas, ja, den er borte.

1 kommentar:

Monica sa...

Hei

Liker bloggen din og kikker meg litt rundt.Den er en kjekk blanding av bilder og tekst.
Det er ikke lett med disse "kjæledyrene". Godt det finnes flere som kan erstatte den. Så artig at hun setter navn på dem :o)

Kikka på bildet ditt av beveren. Hjelpes som jeg tålmodig har sittet og venta på et lite glimt. Men nå i august skal vi på hyttetur og der er ei stor beverhytte. Håper på å få et resultat som deg da.

Jeg ta også bilder av alt mulig og det er gøy å se hos andre og få litt inspirasjon :o)

Hilsen monica