fredag 19. juni 2009

Personlige bilder

Det er ikke helt enkelt å skape de personlige bildene, jeg har vel begynt med den reelle avbildningen, og tidligere tenkt at det er bildet, men dette bildet behøver ikke vise noe som helst av mine følelser og tanker uten om det at det jeg tok bilde av syntes jeg var pent eller stygt.
Nå har jeg etterhvert begynt å bli klar over at det er viktig å prøve å formidle noe mer. Her har jeg gjort et forsøk på et personlig bilde.

Jeg gjorde det om til sort/hvitt fordi det passet mer til min sinnstemning den dagen enn glade fargede toner. Bildet er en multieksponering, tatt i raw og justert litt i spakene i Lightroom.

Jeg ønsker gjerne at dere gir meg en tolkning av bildet, gir det noe eller gir det ingen ting? Hva tenker dere når dere ser bildet?
Jeg vet jo selv hvordan jeg tolker bildet, men hvordan tolker dere som leser dette bildet?

2 kommentarer:

Janaturblogg sa...

Noen tanker fra en natur-dokumentar fotograf. Bilde ligger utenfor hva min fantasi får til, (dessverre) men liker godt å se slike mer kreative/personlige bilder. Bilde gav meg ingen ro, heller litt opprørt. men det fanget interessen! Spennende bilde! Noen videre tolking av det får jeg overlate til andre.

Eli sa...

Takk for kommentar!