mandag 8. november 2010

Spennende helg med masse foto

For første gang i mitt liv var jeg med på Vårgårda fotofestival. En artig, interessent og spennende opplevelse. Sosialt var det veldig morsomt å treffe folk som man bare har blitt kjent med gjennom blogging og facebook. Det er fint å kunne sette et ansikt på de man blogger med og kommenterer bilder med. Det var også hyggelig å treffe igjen kjente fra tidligere fotokurs på Grøvelsjøen. Faglig var det utrolig interessent og spennende. Mange bra og gjennomarbeidede foredrag. Høydepunktet var nok likevel å gå i sportshallen, se på utstillingen, diskutere bildene og ta seg god tid med det. Flotte stands var det også, så det var mer enn nok å få med seg. Skal jeg likevel trekke frem de tre beste foredragene sett med mine øyne og ører, må det være Jan Grahn hvor vi ble tatt med på en reise gjennom Sveriges historie når det gjaldt etablering av naturparker og naturreservater. Hvor han imponerte med både diktopplesing og fantastisk flotte bilder. Erlend og Orsolya Håberg, meget interessent, både om "the inner landscape" og europa prosjektet. Og så gjorde både Bygdemark og Strand inntrykk på meg med sine flyfotos. Terje Hellesø toppet naturligvis, suveren som alltid. Oisan nå ble det fler enn tre. Vel det var fler, spesielt synes jeg også Stina Deurell hadde interessente tanker og filosofi rundt livet.

På søndag dro vi rett ut i landskapet utenfor Vårgårda, der vi opplevde at Sverige hadde mye å by på, for vi fikk se, rådyr, falk havørn, svaner og to forskremte gjess. Pluss et utrolig hvitrimet vakkert landskap i morgen lyset.

3 kommentarer:

Torbjørn Helgesen sa...

Vårgårda Har stått på "to do" listen og "Ønskelisten" siden tidlig på 1990 tallet og enda her jeg ikke kommet meg dit, skam på seg.

Vel, det blir vel kanskje min tur en gang og ...........

Flott bilde du har lagt ved.

Balaphoto sa...

Excellent pictures!! Congratulations!!!

Frank, Barcelona

http://balapertotarreu.blogspot.com

Niklas sa...

Riktigt fin landskapsbild i frost. Man riktigt ryser när man ser bilden, men solens strålar värmer. Riktigt härligt perspektiv med staketet och landsvägen.

/Niklas