søndag 18. april 2010

Spenning ved Beverdammen

Opp klokken fire, det var bare å gni trøtten ut av øynene med en liten kattevask og hive seg ut i bilen med fotoutstyr og stativ. Det lysner tidlig om morgenene nå, og skal man ha noen sjangs på Bever må man tidlig opp.
Vel plassert ved dammen, satt vi der og ventet i spenning. Ville det dukke opp noe? I dag skulle vi ha hellet med oss, i dag skulle bli Beverdagen over alle Bever dager, for plutselig dukket den opp, rett i nærheten av oss, kanskje høyden fire meter unna. Og den lot seg beskue, den bergtok oss helt, hadde oss i sin makt. Grantreet vi satt under var eneste kamuflasje, og den så rett på oss, enda flyttet den seg ikke. Det var som å være en del av elva, det var som å gå i ett med naturen. Det ble en mektig opplevelse og jeg er utrolig glad for å ha fått oppleve det.

1 kommentar:

Niklas sa...

Tro det ja! Vilken upplevelse och en mycket bra bild också måste jag tillägga. Inte alltid lätt att få till dem har jag förstått. Gillar att du fått med speglingen i vattnet som ger extra krydda åt bilden. Snyggt!

/Niklas