torsdag 19. mars 2009

Østensjøvannet igjen og igjen


Anledningen bød seg og jeg tok en kjapp ettermiddagstur ut til Østensjøvannet i ettermiddag. Dette var fjerde gangen på under to uker. Jeg hadde med meg hund og derfor gikk jeg ikke dit det er mest folk, men litt lenger opp forbi lekeplassen, der er det fint åpent vann med is rundt. Her var det mange ender, gjess og sothøner i dag.
Denne ettermiddagen var så fin, solen skinte og gav et behagelig lys over landskapet. Det var utrolig deilig å sitte der i sola og nyte fuglelivet.
I tidligere år har jeg gått rundt vannet og kjørt forbi mange ganger, det er først nå i det siste interessen for å studere fuglelivet her har begynt å ta form. Det er fotograferingen som også gir interesse for fuglene. Tidligere tok jeg nesten ikke bilder av fugler, i år har dette virkelig blomstret opp, alt fra småfugl, skjærer, kråker, duer til disse større sjøfuglene som vi finner ved Østensjøvannet.

1 kommentar:

Studio Natura sa...

Hei! Ja det er mye trivsel i å sitte å se på fugler. Har du kikkert? Det øker opplevelsen ennå litt :). Du burde ta en tur til Hornborgasjöen nå når du har fått litt fugledilla. 12000 traner på en gang er imponerende!