tirsdag 2. september 2008

Naturfoto Grövelsjöen tirsdag

Det har vært en travel dag i dag, selv om vi også har kost oss ute i naturen. Etter en deilig frokost gikk turen til Båthusberget og Båthussjøen i Norge. Her var det mye spennende å fotografere, alt fra gamle tørre furutrær som lå i forvridde posisjoner på bakken, til vann, fjell, reinlav, blomster og rødlige blader av forskjellig sort. Blåbærlyngen var blirr rød, likeså moltebladene. Moltebladene fasinerte meg veldig på denne tueren her, men også hvite myrull. Ved Bårhusvannet var det bare utrolig idyllisk, og her sto fotomotivene på rad og rekke.
Da vi kom inn igjen skulle alle vise to av de bildene de hadde tatt på dagen. Terje gikk nøye gjennom hvert enkelt av bildene, og fortalte ivrig og engasjert om det å skape bilder og komponere dem, om dutter og andre duppeditter. En dut er altså noe lite som stikker forstyrrende inn i bildet på bildets ytre kant.
Etter middag dro vi ut igjen,denne gang til Valdalsfjellet også i Norge. Her ble det fotografering langt utover kvelden, til det var så mørkt at vi nesten ikke så noen ting. En utrolig fin fjellbjørkeskog vokste der oppe, og her var det redskap for å lage kunstneriske uttrykk.
Utrolig flott og lærerik dag.
Ingen kommentarer: